fbpx

Miksi valita kiinteistönvälittäjä?

Miksi valita kiinteistönvälittäjä, eikä myydä asuntoaan itse?

Miksi valita kiinteistönvälittäjä, eikä myydä asuntoaan itse? Kiinteistönvälittäjä on avaintekijä turvalliseen ja tehokkaaseen asunnon myymiseen

Kiinteistönvälittäjän palkkaaminen saattaa vaikuttaa kalliilta vaihtoehdolta, mutta myyminen välittäjän avulla onnistuu kokonaisuudessaan nopeammin sekä vaivattomammin kuin myymällä itse. Saat asunnostasi todennäköisesti myös paremman hinnan välittäjän avulla. Asunnon myyminen on aikaa vievää, se vaatii hyviä neuvottelutaitoja sekä alueen ja kiinteistöalan trendien kattavaa ja laaja-alaista tuntemista. Valitsemalla ammattitaitoisen välittäjän, joka tuntee markkinat ja alan niksit, voit säästää sekä aikaa että rahaa.

Asunnon oikean hinnan määrittely saattaa olla hankalaa, sillä kiinteistöalan trendit muuttuvat jatkuvasti. Kiinteistönvälittäjä osaa kuitenkin laatia asunnolle oikean kilpailukykyisen hinnan ammattitaitonsa ja kokemuksensa perusteella. Lisäksi välittäjällä on käytössään hintaseurantapalvelu, josta näkee alueen toteutuneiden kauppojen hinnat. Välittäjä tuntee hintaan vaikuttavat tekijät ja osaa arvioida puolueettomasti asunnon kunnon suhteessa muihin alueella myytäviin asuntoihin.

kiinteistövälittäjä turku

Kiinteistönvälittäjä on markkinoinnin ammattilainen, joka osaa myydä asuntosi tehokkaasti käyttäen useita eri myyntikanavia, joita sinulla ei välttämättä ole käytössäsi. Lisäksi välittäjillä on laajat asiakasverkostot, joten juuri se oikea ostaja sinun asunnollesi löytyy tehokkaammin. Kiinteistönvälittäjän tehtäviin kuuluvat muun muassa myytävän asunnon valokuvaaminen ammattivalokuvaajan kanssa, myynti-ilmoituksen tekeminen, esittelyt, asuntokaupan järjestelyt, kauppakirjan teko liitteineen, osakekirjan siirtomerkintä ja varainsiirtoveroilmoituksen hoitaminen sekä avainten luovutus.

Kiinteistönvälittäjän on toimittava kuluttajansuojalain mukaan työssään ammattitaitoisesti, huolellisesti ja hyvää välitystapaa noudattaen. Välittäjän tulee ottaa huomioon sekä toimeksiantajan että tämän vastapuolen edut. Kiinteistönvälittäjän selonottovelvollisuus ja tiedonantovelvollisuus ovat yksityistä asunnon myyjää laajempia, ja heidän on annettava myytävästä kohteesta tarkempaa tietoa kuin yksityisen myyjän. Tästä johtuen valitsemalla välittäjän tiedät, että kauppa toteutuu lain mukaisesti.

Asunnon myyminen kiinteistönvälittäjän avulla tarjoaa turvallisen ja verrattain nopean tavan myydä asuntosi. Lisäksi saat asunnostasi useimmiten paremman hinnan, joka kattaa jo välittäjän palkkion.

Viisi syytä miksi me myymme asuntosi nopeasti:

  • Oikea hinnoittelu
  • Loistavat kuvat
  • Markkinointi on tehty oikein
  • Välittäjämme suhteet
  • Ammattitaito

Välitämme myös:

  • Toimitiloja
  • Loma-asuntoja
  • Tontteja
  • Maa- ja metsätiloja
  • Vuokra-asuntoja

Varaa ilmainen arviokäynti! Tulemme paikan päälle jopa samana päivänä. Täytä alla oleva lomake tai soita 02 – 232 1200.