fbpx

Vuokrauspalvelut

ESKV LKV | Yhteistyökumppanisi asuntoasioissa Turun seudulla

Etsitkö asunnollesi luotettavaa vuokralaista?

ESKV:n vuokrauspalvelu sisältää kaiken tarvitsemasi. Hoidamme puolestasi:

 • Vuokrattavan kohteen kunnon arvioinnin
 • Vuokrattavan kohteen markkinoinnin sekä ilmoitusten rakentamisen:
  • Otamme houkuttelevat valokuvat kohteesta
  • Laadimme myyntihenkiset ilmoitukset ulkopuolisille välityssivuille (Vuokraovi.com ja Oikotie.fi), omalle verkkosivullemme sekä ikkunamainokseen toimistollemme
 • Vuokrattavan kohteen esittelyn potentiaalisille vuokralaisille
 • Potentiaalisten vuokralaisten sopivuuden tarkastamisen (elämäntilanne, työtilanne, luottotiedot jne.)
 • Potentiaalisten hakijoiden esittelyt valintaa varten
 • Vuokrasopimuksen ja vuokraehdot
 • Avainten luovutuksen valitulle vuokralaiselle
favicon

ESKV LKV | Vuokra-asunnon välittäjäsi @ Turku ja Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä!

P. 02 232 1200toimisto@eskv.fi

ESKV LKV:n vuokrauspalvelut

ESKV on varmin yhteistyökumppanisi, kun haluat löytää luotettavan vuokralaisen sijoitusasuntoosi, toimitiloihisi tai autopaikallesi. Hoidamme jokaisen toimeksiannon edullisesti ja nopeasti. Keskiarvollisesti löydämme uuden vuokralaisen asiakkaillemme noin kahdessa viikossa. Meiltä asiakkaamme saa henkilökohtaista palvelua ja emme kuormita toimeksiantajaa turhaan prosessin aikana. Huolehdimme asuntosi vuokrauksesta alusta loppuun, joten asiat hoituvat vaivattomasti. Noudatamme hyvää välitystapaa.

Mikä tekee ESKV LKV:n vuokrauspalvelusta erityisen?

Olit sitten aloitteleva tai vanha tekijä sijoitusasuntomarkkinoilla, kauttamme saat kaipaamasi avun vuokrausasioissa. Huolehdimme asuntosi vuokrauksesta alusta loppuun, joten asiat hoituvat vaivattomasti. Hoidamme puolestasi vuokralaisen etsinnän, vuokrasopimuksen laadinnan, asunnon esittelyt sekä muut tarvittavat toimet ja sopimukset. ESKV:n kanssa asiat hoituvat rehellisesti, luotettavasti sekä laadukkaasti.

ESKV auttaa löytämään sopivan vuokralainen sijoituskiinteistöön

Ymmärrämme, että vuokraamisessa tärkeintä on löytää juuri oikea vuokralainen. Tällöin vuokralainen maksaa vuokran ajallaan, ja riskit kiinteistön omistajalle vähenevät. Kun annan toimeksiannon meille, rakennamme yhdessä kanssasi selkeän kuvan, millainen vuokralainen sopii juuri sinun kiinteistöön. Selvitämme jokaisen vuokralaisen taustat (elämäntilanne, työtilanne, luottotiedot) ja hoidamme vuokraukseen liittyvät yhteydenpidon vuokralaisen kanssa: hoidamme asuntoesittelyt sekä laadimme vuokrasopimuksen ja huolehdimme vuokrausehdoista.

ESKV:llä on tarkka kuva Turun alueen markkinatilanteesta

Kiinteistönvälittäjämme ovat perehtyneet tarkasti Turun seudun markkinatilanteeseen ja tuntevat jokaisen ympäristön asuinalueen. Näin he osaavat määrittää vuokrattavalle kohteelle oikean vuokratason. Seuraamme aktiivisesti alueiden vuokra-asuntojen hintatasoja ja näin olemme perillä mahdollisista muutoksista sekä keskiarvoista.

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista!

favicon

ESKV LKV | Vuokravälitystä @ Turku ja Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä!

P. 02 232 1200toimisto@eskv.fi

ESKV LKV auttaa Sinua vuokralaisen etsinnässä

Soita meille numeroon 02 232 1200 tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan lisää vuokralaisen etsimisestä.