fbpx

PALVELUHINNASTO

ESKV LKV | Välityspalkkiot

Välityspalkkiot kiinteistönvälityksessä

ESKV LKV auttaa Sinua kodinvaihdossa monipuolisesti. Alla ovat ajankohtaiset välityspalkkiomme niin asunnon myynnissä kuin vuokrauspalveluissa.

Haluatko myydä asuntosi? Aloitetaan se arviokäynnillä. Se on meillä aina maksuton. Arviokäynnillä kerromme Sinulle rehellisen arvion kotisi hinnasta. Osaamme arvioida silloin helposti myös myyntiajan. Lähetä tietosi oheisella lomakkeella tai soita 02 232 1200  ja sovi aika.

Etsitkö vuokralaista? Tutustu vuokrauspalveluihimme.

Välityspalkkiot | Asunto-osakkeet ja kiinteistöt

Välityspalkkiomme kattaa kaikki markkinointi- ja asiakirjakulut sekä ammattivalokuvauksen. Vapaa-ajankohteissa palkkio neuvotellaan tapauskohtaisesti. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Välityspalkkiot:

  • Asunto-osakkeet 2,9 % velattomasta kauppahinnasta (vähimmäispalkkio 2 900 €)
  • Kiinteistöt 3,9 % kauppahinnasta (vähimmäispalkkio 3 900 €)

Valitsetko meidät asuntosi tai kotisi välittäjäksi?

Loistavaa! Lähdetään liikkeelle toimeksiantosopimuksesta ja aikatauluista. Hoidamme puolestasi silloin taustatyöt ja hankimme kaikki myyntiä varten tarvittavat dokumentit. Sovitaan myös kuvausjärjestelyistä. Ammattilaiskuvaajamme Radek Borczuch hoitaa kuvauksen ja me kerromme vinkit, joilla kodistasi saadaan edustavat kuvat. Kun kuvat on otettu ja editoitu julkaisukelpoiseksi, aloitamme kohteesi markkinoinnin.

Laadimme kaikille kohteille yksilöllisen markkinointisuunnitelman ja käytämme hyväksemme potentiaalisten ostajien listamme. Et koskaan jää yksin, vaan kerromme sinulle säännöllisesti, missä mennään ja mitä tehdään. Meillä ei ole tyhmiä kysymyksiä, vaan kerro aina huolesi ja ajatuksesi.

Seuraavaksi on aika asuntoesittelylle, valitsemasi välittäjä sopii kanssasi toimenpiteistä. Esittelyiden jälkeen kuuntelemme avoimesti kaikki tarjoukset ja esittelemme ne sinulle huolella.

Kun tarjous on hyväksytty, voit aloittaa muuttosi uuteen, koska me hoidamme puolestasi kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat ja viimeistelyt.

Tarvitsetko kirjallisen arvion asunto-osakkeestasi tai kiinteistöstäsi? Asiantuntevat kiinteistönvälittäjämme tekevät myös näitä nopeallakin aikataululla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan työ maksuttomalla arviointikäynnillä!

favicon

ESKV LKV Oy

Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku

P. 02 232 1200 | toimisto@eskv.fi

ESKV LKV - Kiinteistönvälitystä Turussa

Onko sinulla kysyttävää tai
haluaisit kutsua meidät maksuttomalle arviokäynnille?

Täytä alla oleva lomake
tai soita 02 232 1200.

ryhmakuva-web-89