Marika Myllylä

Marika Myllylä - "ESKV LKV tekee kiinteistönvälitystä nopeammin ja tehokkaammin asiakkaan toiveet huomioiden"

Olen Marika Myllylä ja olen kiinteistönvälittäjä ESKV LKV:ssä. Teemme yksityisenä toimijana kiinteistönvälitystä asiakkaan tarpeet huomioiden. Mottoni on tuoda energinen ote mukaan kaikkeen tekemiseen. Teen tätä työtä ihmiseltä toiselle. ESKV toimii pääosin Turun seudulla ja olen apunasi, kun Sinulle syntyy tarve asunnon myynnille tai hankinnalle. 

Kauttani löytää uuden omistajan niin omakotitalo, rivitaloasunto, kerrostaloasunto, liikehuoneisto, toimitila, loma-asunto, tontti, maa- ja metsätila, vuokra-asunto kuin autopaikkakin. Hoidan jokaisen toimeksiannon kustannustehokkaasti, nopeasti ja toiveitasi kuunnellen.

Oletko myymässä asuntoasi tai liikehuoneistoa? Haluatko vuokrata omistusasuntosi? Ota yhteyttä ESKV:n kiinteistönvälittäjään!

MARIKA MYLLYLÄ
Kiinteistönvälittäjä LKV

040 746 4042
marika.myllyla@eskv.fi

Olen välittänyt mm. seuraavat kohteet:

Kaskenkatu 11, Turku
Kerrostaloasunto/kivitalo
82,5 m2 (2h+k+kp+halli)

Suutarinkatu 3, Turku
Puutalo-osake
45,5 m2 (1h+k)

Talinkorvantie 9, Turku
Kerrostaloasunto
53 m2 (2h+k+p)

Kauppiaskatu 13, Turku
Kerrostaloasunto
122 m2 (5h+k+p)

ESKV LKV:n kohteita löydät mm.

Varaa maksuton arviokäynti!

Kun varaat kanssani maksuttoman arviokäynnin, saat helposti ja vaivattomasti selkeän kuvan asuntosi tai liikehuoneistosi myyntiarvosta.

Käyntini ei sido sinua mihinkään, vaan varaat kanssani keskustelutuokion, minkä aikana saat käyttökelpoista ja ajankohtaista tietoa alueesi markkinatilanteesta sekä asuntosi tai liikehuoneistosi myyntihinnasta.

Kutsu minut maksuttomalle arviointikäynnille.
Täytä oheinen lomake tai ota suoraan yhteyttä!

MARIKA MYLLYLÄ
Kiinteistönvälittäjä LKV

040 746 4042
marika.myllyla@eskv.fi